Volledig scherm
De Ochtend Show to go van vrijdag 24 mei. © videostill

Misdaadjournalist Jens Olde Kalter en presentator Jamie Trenité te gast in De Ochtend Show to go

Op vrijdag 24 mei zijn misdaadjournalist Jens Olde Kalter en presentator én voormalig tennistalent Jamie Trenité te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en Roel Maalderink en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Jens Olde Kalter komt vertellen over het nieuwe SBS6-programma Betrapt! waarin hij en Thijs Zeeman slachtoffers van misdrijven helpen met hun zoektocht naar gerechtigheid.

Jamie Trenité is te gast om te praten over het volgende Nederlandse sportavontuur: Roland Garros met Kiki Bertens.

Daarnaast praat Brussel-correspondent Mark van Assen ons bij over de verkiezingsuitslag en praten we na met Pien Offerhaus en Jesler en Mien Bos van De Kiesvrouwen.

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Gezin zat al meer dan negen jaar in schuilkelder

    Gezin zat al meer dan negen jaar in schuilkel­der

    Het gezin dat gisteravond werd aangetroffen in een schuilkelder in een boerderij in Drenthe woonde daar al meer dan negen jaar. Een aantal van die kinderen die aangetroffen werden stond niet ingeschreven bij de burgerlijke stand. De burgemeester heeft zojuist in een persconferentie gezegd dat er met alle scenario's rekening worden gehouden. De politie trof een gezin aan dat een teruggetrokken leven leidde. Verder kon de politie nog weinig delen.