En het is de week van het amateurvoetbal. Verslaggever AD sport en Leandro Lopes, voorzitter van Spartaan’20,  over wat het amateurvoetbal in Nederland zo magisch maakt.
Volledig scherm
En het is de week van het amateurvoetbal. Verslaggever AD sport en Leandro Lopes, voorzitter van Spartaan’20, over wat het amateurvoetbal in Nederland zo magisch maakt. © videostill

Morgen in de Ochtend Show to go: Prinsjesdag en een ode aan het amateurvoetbal

Maandag 16 september zijn Arno Tax, Leandro Lopes en Rob Verboom te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en Manuel Venderbosch en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.

Dinsdag is het weer zover: Prinsjesdag! Een dag waarop politiek Den Haag en onze royals in de spotlights staan. We praten er over met oranjefan Arno Tax.

Vrijwilligers van Stichting ‘Duik de Noordzee Schoon’ hebben tijdens een duikexpeditie zo’n 2500 kilo afval geborgen. Rob Verboom vertelt welke bizarre dingen ze allemaal op de zeebodem hebben aangetroffen.

En het is de week van het amateurvoetbal. Leandro Lopes, voorzitter van Spartaan’20, en Sjoerd Mossou, verslaggever AD Sport, vertellen over wat het amateurvoetbal in Nederland zo magisch maakt.

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Dam in Amsterdam bomvol met duizenden demonstranten tegen politiegeweld
    Video/Update

    Dam in Amsterdam bomvol met duizenden demonstran­ten tegen politiege­weld

    In Amsterdam wordt vanaf 17.00 uur vanmiddag gedemonstreerd naar aanleiding van de dood van de zwarte Amerikaanse verdachte George Floyd (46) in Minneapolis. Op foto’s is te zien hoe de hele Dam in het centrum van de hoofdstad bomvol staat met duizenden mensen. De sfeer is goed, maar op Twitter vragen vele mensen zich af of een dergelijke massale bijeenkomst in deze tijden wel zo’n goed idee is. ,,Er is hier geen reden om de demonstratie te beëindigen. De vrijheid van demonstratie is een groot goed in Amsterdam’’, laat burgemeester Halsema via een woordvoerder weten.