De Belgische politie barricadeert de straat na het uitbreken van de massale vechtpartij afgelopen vrijdag in de Brederodestraat in Antwerpen.
Volledig scherm
De Belgische politie barricadeert de straat na het uitbreken van de massale vechtpartij afgelopen vrijdag in de Brederodestraat in Antwerpen. © BELGAONTHESPOT

Na Turkse vechtpartij in België geen
Öcalan-toer in Amsterdam

Touringcar te beschadigdDe Koerden die overal in Europa campagne voeren voor de vrijlating van PKK-leider Öcalan hebben hun demonstratie in Amsterdam op het laatste moment afgelast. De demonstratie die om 13.00 vanmiddag op het Museumplein plaats had moeten vinden, gaat niet door omdat de touringcar te zwaar beschadigd is bij de recente rellen in Antwerpen.

  1. Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedompeld in gloeiend heet water
    PREMIUM

    Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedom­peld in gloeiend heet water

    Gillend van de pijn door ernstige tweede- en derdegraads brandwonden werd een 1-jarige baby in de nacht van 1 op 2 februari het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam binnengebracht. De armpjes van het tevens ondervoede meisje waren in een emmer met kokend heet water gestopt. Wie had die gruweldaad op haar geweten? Was het de moeder? Of verminkte de 51-jarige Line W. het meisje dat met moeder bij haar inwoonde in haar Rotterdamse woning?