Negen passagiers die naar Marokko wilden reizen zijn opgepakt omdat ze een valse uitslag van een coronatest op zak hadden (foto ter illustratie).
Volledig scherm
Negen passagiers die naar Marokko wilden reizen zijn opgepakt omdat ze een valse uitslag van een coronatest op zak hadden (foto ter illustratie). © ANP

Negen passagiers willen met valse coronatest naar Marokko

Negen passagiers die vanmorgen naar Marokko wilden vliegen, zitten in de cel omdat ze met een valse uitslag van een coronatest het land probeerden uit te komen.

 1. Donorkinderen en ouders naar rechter om identiteit spermadonor: ‘Ik voel me besodemieterd’
  PREMIUM

  Donorkinde­ren en ouders naar rechter om identiteit spermado­nor: ‘Ik voel me besodemie­terd’

  Voor de tweede keer in korte tijd stappen donorkinderen naar de rechter om te eisen dat een spermadonor zijn identiteit prijsgeeft. De man beloofde destijds dat zijn donorkinderen mogen weten wie hij is, maar hij wenst nu toch anoniem te blijven. De kinderen en hun ouders willen dat de vruchtbaarheidskliniek en de stichting die alle donoren registreert alsnog zijn gegevens verstrekken.
 2. LIVE | Van Dissel: Maatregelen wel genoeg nageleefd?, Russen en Chinezen hackten medicijnwaakhond
  Coronavirus

  LIVE | Van Dissel: Maatrege­len wel genoeg nageleefd?, Russen en Chinezen hackten medicijn­waak­hond

  In hoeverre laten Nederlanders zich genoeg gelegen liggen aan de coronamaatregelen, vraagt RIVM-voorman Van Dissel zich af. We hebben heel wat maatregelen, maar ‘hoe goed worden die nageleefd?’’ Het Europees Geneesmiddelenbureau EMA is vorig jaar gehackt door een Russische inlichtingendienst en een Chinese spionagegroep. Ze hadden het voorzien op documenten van farmaceut Pfizer en BioNTech. Ook vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.
 1. Rolschaatsmeiden starten kledinglijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'
  Play

  Rolschaats­mei­den starten kleding­lijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'

 2. Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexamen doen
  Play

  Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexa­men doen