Tom Dumoulin (l) troost teamgenoot Primoz Roglic nadat hij uit de gele trui is gereden door landgenoot Tadej Pogacar (UAE-team Emirates).
Volledig scherm
Tom Dumoulin (l) troost teamgenoot Primoz Roglic nadat hij uit de gele trui is gereden door landgenoot Tadej Pogacar (UAE-team Emirates). © EPA

Ondanks verlies gele trui gaan festiviteiten in Jumbo-winkels gewoon door

Jumbo-Visma mag de overwinning in de Tour de France dan op het nippertje zijn ontgaan, voor eerstgenoemde hoofdsponsor is de nederlaag geen reden om de geplande festiviteiten in de supermarkten te schrappen. ,,We hebben geweldig gereden en mooi teamwork laten zien en dat vieren we maandag met Jumbollen in onze winkels’’, laat woordvoerster Claire Trügg weten aan deze site. 

  1. Woedende reacties op ludiek coronafilmpje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’
    PREMIUM
    VIDEO

    Woedende reacties op ludiek coronafilm­pje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’

    ‘Ik had mijn kind direct van deze school gehaald’, ‘kindermishandeling!’ en ‘grote pedagogische onkunde’. Het Vechtdal College in Hardenberg heeft een stortvloed aan - veelal negatieve - reacties op sociale media over zich heen gekregen na publicatie van een ludiek bedoeld coronafilmpje. Vooral mensen die tegen het mondkapjes-advies lijken te zijn, openen de aanval op de school.