Onweersbuien nemen af, maar buien houden vannacht aan

VIDEOStevige onweersbuien trokken vanmiddag het land binnen. Plaatselijk zorgden deze buien voor wateroverlast, hagel en zware windstoten, meldt Weerplaza.

 1. LIVE | HEMA weigert klanten zonder mondkapje niet, studentenclub viert feest terwijl Rutte persco houdt

  LIVE | HEMA weigert klanten zonder mondkapje niet, studenten­club viert feest terwijl Rutte persco houdt

  Het aantal mensen dat wereldwijd is overleden als gevolg van het coronavirus, is de grens van een miljoen gepasseerd. Dat blijkt uit een telling van de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore. Het virus dook eind vorig jaar op in China en verspreidde zich vervolgens over de wereld. Eind juni waren een half miljoen mensen gestorven door Covid-19 en medio augustus driekwart miljoen. Lees in dit liveblog alles over het coronavirus. Ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.
 2. Woede na groot voetbalfeest in Tilburg: ‘Mes in rug van zorgpersoneel’
  Video /update

  Woede na groot voetbal­feest in Tilburg: ‘Mes in rug van zorgperso­neel’

  De gemeente Tilburg heeft gisteravond tot woede van velen een groot voetbalfeest toegestaan, waarbij honderden supporters van Willem II de coronamaatregelen schonden. De gemeente greep niet in en na het feest ontstonden relletjes. De politievakbond spreekt van een mes in de rug van het zorgpersoneel. De VVD van een ‘eigen doelpunt in onze strijd tegen corona’. Burgemeester Theo Weterings van Tilburg staat nog altijd achter het besluit om het feest toe te staan.