Vuurtoren Brandaris op Terschelling. Inzet: Nicolette van B.
Volledig scherm
Vuurtoren Brandaris op Terschelling. Inzet: Nicolette van B. © ANP/Facebook

Oud-vuurtorenwachter krijgt taakstraf voor stalken gezin van minnaar nadat ze gedumpt werd

rechtszaakDe voormalige vuurtorenwachter van de Brandaris op Terschelling krijgt een taakstraf van 120 uur voor het stalken van de vrouw van haar ex-minnaar, nadat ze door hem gedumpt was. De rechtbank legde Nicolette van B. bovendien een voorwaardelijke celstraf van een maand op en een contactverbod.

 1. Edwin zat met gezin vast in vliegtuig op Schiphol na vakantie in Zuid-Afrika: ‘Niemand weet wat ze met ons moeten’
  PREMIUM
  VIDEO

  Edwin zat met gezin vast in vliegtuig op Schiphol na vakantie in Zuid-Afri­ka: ‘Niemand weet wat ze met ons moeten’

  De zonnige vakantie van Edwin Veekens (46) en zijn vrouw en dochter in Zuid-Afrika is bij aankomst op Schiphol in mineur geëindigd. Met zo’n vierhonderd reizigers zat het Rotterdamse gezin vast in het vliegtuig. Vanwege de nieuwe coronavariant die opdook in Zuid-Afrika, mocht niemand het toestel verlaten. ,,Als we in quarantaine moeten, kan ik mijn twee oudste dochters niet zien.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?