Kee&Kee
Volledig scherm
© Kee&Kee

Over de liefde: ‘Veel mannen boven de vijftig zijn niet zo leuk’

In de gloednieuwe podcast Over de liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? In de derde aflevering praat Debby met schrijfster Saskia Noort over single zijn en daten: ‘Veel mannen boven de vijftig zijn niet zo leuk’

2 reacties

 • Harrie Van Geffen

  2 maanden geleden
  Gelukkig zijn de meeste vrouwen van boven de 50 wél echte aanwinsten in het leven van een vrije man.
 • Frits vanDijk

  2 maanden geleden
  "Veel mannen boven de vijftig niet zo leuk?" Ik denk dat het moet zijn: "Bij jongere vrouwen komen mannen boven de vijftig niet zo leuk over". Vergeet niet dat hier een generatiekloof gaapt , mede door de snelle veranderingen in jaren. Veel jongeren hebben zelfmedelijden. Studieschulden, geen huis te krijgen, Toen ik in de 60 afstudeerde had ik een af te betalen schuld die (omgerekend) zeker zo groot was.. Toen we trouwden in '64 was er ook geen huis te vinden. Geen gemekker in krant of op TV.
 1. Volendam ‘moet zich schamen’, vindt KOZP: ‘Kinderen aangemoedigd om ons te bekogelen’
  demonstratie

  Volendam ‘moet zich schamen’, vindt KOZP: ‘Kinderen aangemoe­digd om ons te bekogelen’

  Actievoerders van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) beraden zich op juridische stappen nadat zij bij een demonstratie in Volendam werden bekogeld met eieren, vuurwerk, oliebollen en visafval. Volgens de actiegroep werden kinderen op straat aangemoedigd om voorwerpen naar de demonstranten te gooien. ‘Het valt nu niet meer te ontkennen dat Volendam een groot racismeprobleem heeft’, schrijft Kick Out Zwarte Piet in een verklaring op Facebook.