Eten bestel je op camping De Bosgraaf in Lieren met een QR-code vanaf je kampeerplaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Eten bestel je op camping De Bosgraaf in Lieren met een QR-code vanaf je kampeerplaats. © Maarten Sprangh

Personeelstekort dwingt hotels en campings tot creatieve oplossingen: ‘Keukens zullen vroeger dichtgaan’

Kleinere terrassen, minder hotelkamers en op de camping je eten bestellen met een QR-code. Bezoekers gaan deze zomer ondervinden dat de horeca- en toerismebranche kampen met een enorm personeelstekort. In de coronatijd kozen veel medewerkers voor beter betalende alternatieven. ,,Tegen de GGD kunnen wij niet opboksen.’’

1 reactie

  • Bert Markgraaff

    1 jaar geleden
    Ik heb begrip voor elke beperking die de horeca op dit moment ondervindt, en ook dat deze beperkingen leiden tot verminderde service. Maar dat deze beperkingen tevens moeten leiden tot verdubbeling van de prijzen kan er bij mij niet in. Als ik mijn klant niet de dienst en service kan bieden die men van mij verwacht of gewend is geef ik korting, en belast diezelfde klant niet met hogere tarieven.