Politie tussen protest van boeren die bij het RIVM waren.
Volledig scherm
Politie tussen protest van boeren die bij het RIVM waren. © ANP / ANP

Politie adviseert: Werk vandaag thuis vanwege onvoorspelbare boerenacties

De politie adviseert vandaag thuis te werken, nu totaal onvoorspelbare acties van boze boeren op het programma staan. In het hele land staan politiemensen klaar om in te grijpen als het uit de hand loopt. 

2 reacties

 • Els Jansen

  1 maand geleden
  Het doel van staken is dat er heel veel last en ongemak gaat zijn voor iedereen. Anders heeft staken geen nut. Ik snap de boeren volledig. Zelf moet ik veel naar het ziekenhuis. Best belangrijk en van inhalen zoals examen is geen sprake. Boeren komen nu ook een keer op de verharde weg. Boeren komen uit een klein wereldje. Dat maakt ze blijkbaar egoïstisch er zijn meer mensen die het zwaar hebben. Ga herrie maken op het binnenhof daar moeten ze zijn. Maar ze dan moeten ze naar de grote stad.
 • M. Van de Ven

  1 maand geleden
  Als de boeren nu eens thuis gaan werken dan kunnen kwetsbare kinderen eindexamen doen, kunnen mensen naar het ziekenhuis en worden supermarkten bevoorraad.
 1. Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenprotesten, Schiphol en KLM: Kom met de trein

  Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenpro­tes­ten, Schiphol en KLM: Kom met de trein

  Luchthaven Schiphol en luchtvaartmaatschappij KLM raden reizigers die morgen een vlucht moeten pakken aan om indien mogelijk met de trein te komen. Zij doen dit met het oog op mogelijke boerenprotesten tegen de stikstofplannen van het kabinet. Boerenorganisaties hebben aangekondigd maandag het land plat te willen leggen, waarbij onder andere over acties bij Schiphol wordt gesproken. Verkeerschaos ligt op de loer.