Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie haalt dronken bestuurder uit auto: ‘Zelden zo’n zatlap gezien’

Een dronken man is vannacht door de politie in Uden uit zijn auto gehaald, net voordat hij weg wilde rijden. Een buurtbewoner had de politie gebeld dat er al een poosje een auto met lampen aan en met draaiende motor in zijn straat stond. 

Toen de wijkagent een kijkje ging nemen in de Udense Muntmeester bleek er een persoon in de auto te zitten. De man was stomdronken. ‘Ik heb zelden zo'n zatlap gezien’, schrijft wijkagent Mike Mengerink op Twitter. Hij weigerde te vertellen wie hij was. Ook wilde hij geen blaastest of ademanalyse afleggen. 

De automobilist probeerde nog weg te rijden maar dat kon de agent voorkomen worden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij zit vast.

  1. Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    De Universiteit van Amsterdam had nooit excuses moeten aanbieden voor het uitnodigen van Nelson Maatman, de pedo-activist die ernstig bedreigd wordt na zijn optreden in het NPO-programma Danny op straat. Dat vindt student Rogier van de Veen. Hij zat in het college dat Maatman vorige week toesprak. ,,Als de universiteit gaat dansen naar de pijpen van de populaire mening, verliest zij haar kritische karakter.’’