Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie maakt eind aan ‘schijt aan corona feest’ in Borne

De politie heeft gisteravond in de Twentse gemeente Borne een zogenaamd ‘schijt aan corona feest’ beëindigd. Een persoon werd aangehouden bij een inval bij het pand aan de Hanzestraat.

De politie maakte rond de klok van tien uur een einde aan het feest. In het pand aan de Hanzestraat waren meerdere personen aanwezig, er klonk harde muziek en er werd alcoholhoudende drank genuttigd. Na de komst van de politie rende een aantal personen weg.

Donderdag slingerde de politie ook al vier mensen op de bon in Borne, omdat zij zich ophielden in de Hemmelhorst te Borne en daarbij onvoldoende afstand hielden. Nog eens zeven mensen in de Azelosestraat hielden zich donderdag eveneens niet aan de regels die volgens de noodverordening corona gelden. Hier volstond een waarschuwing.

  1. LIVE | Aantal doden in Mexico blijft stijgen

    LIVE | Aantal doden in Mexico blijft stijgen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.