Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Politie pakt gluurder in Goes na maanden op

Een 38-jarige man uit Goes is gisteren aangehouden omdat hij al langere tijd bij bewoners van de wijk Goes-Oost naar binnen aan het gluren was. 

De afgelopen maanden waren er al diverse meldingen binnengekomen over een man die bij woningen naar binnen aan het gluren was. De man bleek vooral in de avonduren actief in de wijk Goes-Oost. Daarbij beklom hij zelfs daken om een beter zicht te krijgen.

Afgelopen woensdag werd de 38-jarige man uit Goes zelfs op heterdaad betrapt door een buurtbewoner. Maar toen wist de verdachte te ontsnappen.

Signalement

Dankzij de verklaring van de buurtbewoner had de politie een signalement van de gluurder. Daardoor kon de man gisteren opnieuw op heterdaad betrapt worden. De Goesenaar is toen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De verdachte werkt volledig mee aan het onderzoek van de politie. De man krijgt ook hulp aangeboden. Na verhoor is hij weer op vrije voeten gesteld. 

  1. LIVE | Driekwart van de verpleegkundigen legt vandaag het werk neer, zorg in Nederland ligt plat

    LIVE | Driekwart van de verpleeg­kun­di­gen legt vandaag het werk neer, zorg in Nederland ligt plat

    Naar schatting driekwart van de zorgmedewerkers legt vandaag in 83 ziekenhuizen, 32 poliklinieken en vier revalidatiecentra het werk neer. Hierdoor liggen de zorg bijna volledig plat. Spoedeisende hulpafdelingen, hartbewaking en verloskundeafdelingen blijven wel gewoon open. Ook de oncologische zorg gaat door. In de diverse ziekenhuizen zijn protestbijeenkomsten en ludieke acties, zoals marsen rond de hospitalen. Verder is een centrale bijeenkomst in Utrecht gepland. Hoe vergaat het de verpleegkundigen vandaag? Je volgt het in dit liveblog.