Het nieuwe regenboogzebrapad in Nijverdal is op meerdere plekken besmeurd met witte verf, enkele uren voor de officiële opening van deze fleurige oversteek.
Volledig scherm
Het nieuwe regenboogzebrapad in Nijverdal is op meerdere plekken besmeurd met witte verf, enkele uren voor de officiële opening van deze fleurige oversteek. © Han Haveman

Regenboogzebrapad in Nijverdal kort voor opening met witte verf besmeurd: ‘Triest, maar we laten ons niet klein krijgen’

Het nieuwe regenboogzebrapad in Nijverdal is afgelopen nacht op meerdere plaatsen met witte verf besmeurd. Het lijkt een gerichte (protest)actie op de dag, dat deze fleurige oversteek in de Constantijnstraat officieel wordt geopend. „Dit is heel vervelend en triest.”

  1. Beloning van 30.000 euro voor gouden tip die leidt tot aanhouding  levensgevaarlijke ‘Lucky’

    Beloning van 30.000 euro voor gouden tip die leidt tot aanhouding levensge­vaar­lij­ke ‘Lucky’

    Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 30.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van voortvluchtige levensgevaarlijke Minh Nghia Vuong (49), die zaterdag op klaarlichte dag zijn ex (38) en voormalig schoonmoeder (66) neerschoot voor het oog van velen getuigen op een volle parkeerplaats voor een winkelcentrum in Zwijndrecht. De moeder overleed ter plekke, de dochter vecht nog voor haar leven in het ziekenhuis. Vuong wordt sinds gisteren officieel verdacht van moord.