Ondernemer Gerard Sanderink, hier op een archieffoto,  hand in hand met zijn echtgenote Rian van Rijbroek bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam.
Volledig scherm
Ondernemer Gerard Sanderink, hier op een archieffoto, hand in hand met zijn echtgenote Rian van Rijbroek bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. © VINCENT JANNINK

Sanderink en ex Van Egten vechten wéér over miljoenen, zelfs de rechter is de draad even kwijt

Het was weer eens zo ver: Gerard Sanderink, voorheen topman van Strukton en Centric, stond in de rechtbank in Den Haag tegenover zijn ex Brigitte van Egten. Over een rapport dat er wel was, of toch niet, over aantijgingen, smaad en laster. Aflevering nummer zoveel in een weinig beschaafd feuilleton.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?