Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Single Karen (38): Ik ben niet zo fysiek ingesteld en mis seks dus ook niet

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Karen (38) is bewust vrijgezel. Ze wil haar dochter Lisa (8) behoeden voor teleurstellingen als nieuwe mensen toch weer uit hun leven verdwijnen.

,,Lisa’s vader had na de scheiding soms vriendinnen met kinderen, met wie zij speelde als ze bij hem was. Dat vond ze leuk. Maar als zo’n relatie uit ging, zag ze die kinderen nooit meer en was ze verdrietig. Daarom besloot ik al snel om voorlopig geen relatie meer aan te gaan. Als wij als ouders ervoor kiezen uit elkaar te gaan, is het niet eerlijk om ons kind op te schepen met telkens nieuwe mensen, die vermoedelijk toch weer uit haar leven verdwijnen.

  1. Broer ernstig zieke coffeeshopbaas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’
    Video

    Broer ernstig zieke coffeeshop­baas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’

    De naar Nederland gebrachte coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) heeft volgens zijn advocaat zestien verschillende aandoeningen die niet in een gevangenis kunnen worden behandeld. Via een kort geding wilden zijn advocaten vandaag afdwingen dat de Tilburger accurate medische zorg krijgt, maar zonder succes. Volgens de Staat is de medische zorg voor van Laarhoven in zijn cel voor nu voldoende. Zijn broer maakt zich ernstig zorgen.