Tenten en caravans staan in het water op camping Klein Zwitserland. Stortbuien veroorzaakten gisteren in het noordoosten van Friesland veel wateroverlast.
Volledig scherm
Tenten en caravans staan in het water op camping Klein Zwitserland. Stortbuien veroorzaakten gisteren in het noordoosten van Friesland veel wateroverlast. © Hollandse Hoogte / ANP

Slechte zomer? Stiekem valt het best mee

De afgelopen dagen hebben we geregeld te maken gehad met pittige buien en er komen er nog veel meer aan. Deze zomer lijkt daarmee aardig in het water te vallen. Al valt dat volgens weerman Yannick Damen van Weerplaza best wel mee. 

0 reacties

  1. Nog even zonnig, maar warmte volgend weekend waarschijnlijk overal verdreven

    Nog even zonnig, maar warmte volgend weekend waarschijn­lijk overal verdreven

    Het mooie zomerweer houdt komende week aan met veel zon en aangename temperaturen. Richting vrijdag en zaterdag neemt in het zuidoosten van het land zelfs de kans op een lokale 30 graden toe. ,,Zeer warme lucht kan ons vanuit Frankrijk tijdelijk bereiken en dan is een enkele tropische dag in Limburg niet geheel uitgesloten", stelt meteoroloog Wouter van Bernebeek van Weerplaza. Vervolgens wordt de warmte volgend weekend waarschijnlijk overal verdreven.