Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

6 reacties

 • jacqueline Schijver

  2 jaar geleden
  Rijkeluiszoontjes met een leger advocaten ,ze hebben er hier en in Spanje al klaar zijn dus gewoon lekker uitleveren en daar berechten . Denken het met een berg geld af te kunnen kopen ! Hoop dat ze eerste 25 jaar geen daglicht meer zien en dat ze de nabestaanden een bedrag met 6 nullen moeten betalen ,geld zat daar immers . Brengt hun zoon niet terug ,maar maakt het leven wel makkelijker !
 • John den Holder

  2 jaar geleden
  Meteen retour en lange verdiende straf uitzitten in Spanje
 • hans zijlstra

  2 jaar geleden
  Wat deal? Voor dit soort zaken valt m.i. niet te dealen. Onerzoek-strafvordering en uitspraak. En dan gewoon het hok in. 't was jammer, maar daarmee is ook alles gezegd. Moet je maar niet iemand verrot schoppen.
 • Fred Westhoff

  2 jaar geleden
  Ik hoop echt van harte , dat alle 9 mannen zo snel mogelijk in Spanje vastgezet worden. En ook op de juiste manier daar gestraft worden.
 • Ingrid Hogeweg

  2 jaar geleden
  Vuillakken met geld
 1. Hij kampt met gokverslaving en is geen onbekende voor het gerecht: pleegde jonge vader (32) de moord op Marleen (64)?
  PREMIUM

  Hij kampt met gokversla­ving en is geen onbekende voor het gerecht: pleegde jonge vader (32) de moord op Marleen (64)?

  Moest Marleen V.L. (64), de Oostendse weduwe die net over de grens in het Zeeuwse Koewacht gedumpt werd, dood voor haar geld? Daar lijkt het gerecht steeds meer van uit te gaan. De hoofdverdachte E.S. (32) had namelijk een hechte band met het slachtoffer, dat ook een peettante was van zijn jongste kind. In ruil voor geld zou E.S. — ondanks het leeftijdsverschil— zelfs aan een geheime relatie met de oudere vrouw begonnen zijn. De jonge vader wacht momenteel in een Duitse cel op zijn overlevering aan België.
  Koewacht