Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

6 reacties

 • jacqueline Schijver

  2 maanden geleden
  Rijkeluiszoontjes met een leger advocaten ,ze hebben er hier en in Spanje al klaar zijn dus gewoon lekker uitleveren en daar berechten . Denken het met een berg geld af te kunnen kopen ! Hoop dat ze eerste 25 jaar geen daglicht meer zien en dat ze de nabestaanden een bedrag met 6 nullen moeten betalen ,geld zat daar immers . Brengt hun zoon niet terug ,maar maakt het leven wel makkelijker !
 • John den Holder

  2 maanden geleden
  Meteen retour en lange verdiende straf uitzitten in Spanje
 • hans zijlstra

  2 maanden geleden
  Wat deal? Voor dit soort zaken valt m.i. niet te dealen. Onerzoek-strafvordering en uitspraak. En dan gewoon het hok in. 't was jammer, maar daarmee is ook alles gezegd. Moet je maar niet iemand verrot schoppen.
 • Fred Westhoff

  2 maanden geleden
  Ik hoop echt van harte , dat alle 9 mannen zo snel mogelijk in Spanje vastgezet worden. En ook op de juiste manier daar gestraft worden.
 • Ingrid Hogeweg

  2 maanden geleden
  Vuillakken met geld