Storm blaast gevel van Manon (39) uit Hengelo weg: ‘Dit bedenk je toch niet?’

videoHENGELO - Het was iets na half twee, toen Manon Stapper wakker werd van een enorme knal. Vast haar lege container, die ze vergeten was binnen te halen. Dacht ze. Tot ze uit het slaapkamerraam keek en zag dat de parkeerplaats voor haar huis en haar auto bedolven waren onder stenen. Háár gevelstenen. „Dit huis is tien jaar oud. Dit moet toch niet kunnen?”

 1. Verfoeide airco kan duizenden euro's op gasrekening besparen: ‘Vooral combinatie met zonnepanelen mooi’
  PREMIUM
  2

  Verfoeide airco kan duizenden euro's op gasreke­ning besparen: ‘Vooral combinatie met zonnepane­len mooi’

  Airco’s zijn niet aan te slepen en niet alleen ter verkoeling. Wie nu een airco laat installeren gaat ook het huis ermee verwarmen. Sinds afgelopen jaar, toen de gasprijs explodeerde, blijken airco's steeds populairder om het gasverbruik te verminderen. En dat is nog goed voor het milieu ook, mits de woning goed geïsoleerd is en het ding niet staat te loeien als het buiten 30 graden Celsius is.
 2. Limburg eerste provincie met coalitieakkoord

  Limburg eerste provincie met coalitieak­koord

  Limburg heeft als eerste provincie in Nederland een nieuwe coalitie. Het bestuur bestaat uit de partijen BBB, CDA, VVD, PvdA en SP, samen goed voor 26 van de 47 Statenzetels.
  Nederweert, Maastricht, Stein, Maasgouw, Gennep, Sittard-Geleen, Voerendaal, Weert, Eijsden, Simpelveld, Horst aan de Maas, Vaals, Mook en Middelaar, Meerssen, Venray, Bergen, Beesel, Echt-Susteren, Brunssum, Peel en Maas, Roerdalen, Venlo, Roermond, Landgraaf, Kerkrade, Beek, Valkenburg aan de Geul, Leudal, Beekdaelen, Gulpen-Wittem, Heerlen