Hans Tenbergen van La Promenade op zijn terras op de Markt in Winterswijk, met aan de rechterkant op de foto het appartement (het middelste) dat hij gratis aanbiedt.
Volledig scherm
Hans Tenbergen van La Promenade op zijn terras op de Markt in Winterswijk, met aan de rechterkant op de foto het appartement (het middelste) dat hij gratis aanbiedt. © Jan Ruland van den Brink

Tekort aan personeel zó nijpend dat horecabaas gratis appartement aanbiedt

Het tekort aan personeel in kroegen en restaurants is zo groot, dat sommige ondernemers van alles uit de kast halen. Zo wordt zelfs gratis woonruimte aangeboden in Winterswijk om nieuwe medewerkers te trekken.

  1. LIVE | Rotterdamse haven vaccineert alle zeevarenden, dode bij betogingen ‘dwarsdenkers’ in Berlijn

    LIVE | Rotterdam­se haven vaccineert alle zeevaren­den, dode bij betogingen ‘dwarsden­kers’ in Berlijn

    Alle zeevarenden in de haven van Rotterdam kunnen vanaf vandaag worden gevaccineerd tegen corona. Het Havenbedrijf Rotterdam werkt voor deze proef samen met onder meer de Arbo Unie en de KNVR, de branchevereniging voor de zeescheepvaart. Bij de verboden coronabetogingen in Berlijn is zondag een dode gevallen. Het gaat volgens de politie om een 49-jarige deelnemer met gezondheidsklachten die tijdens een controle in elkaar zakte. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.