De atletiekdames in hun sportkleding met blote buik. Van links naar rechts: Marije Van Hunenstijn, Dafne Schippers, Jamile Samuel en Nadine Visser tijdens het estafette-WK in mei.
Volledig scherm
PREMIUM
De atletiekdames in hun sportkleding met blote buik. Van links naar rechts: Marije Van Hunenstijn, Dafne Schippers, Jamile Samuel en Nadine Visser tijdens het estafette-WK in mei. © Reuters

Topsporter of lustobject? ‘Billen en borsten vaak heel suggestief in beeld’

Is het nog steeds sex sells voor vrouwelijke sporters? Helaas wel, zeggen experts en daar doet dat een statement van de Duitse turnster Sarah Voss, die recent haar blote pakje in de ban deed, weinig aan af.

1 reactie

 • Bernie Tegelaers

  2 maanden geleden
  Ik ben niet tegen dat kinderen leren wat nee te zeggen is en respect voor mevr. Voss maar wat een onzin. Het is altijd weer de grote boze blanke man. Kijk eens wat groepsdruk doet, wat ouders doen om het kind te "motiveren" om de juiste kleding aan te doen. Vrouwen kijken er meer naar anderen dan mannen. Ja er zal een percentage kijken die de schoonheid van de sport niet waardeert. Maar anderen oorzaken zijn er zeker ook te vinden. Wat een flut onderzoek.
 1. Peter R. de Vries zou huis bezichtigen met vriendin op avond schietpartij: 'Toen hij niet opnam, wist ik: foute boel’
  VIDEO

  Peter R. de Vries zou huis bezichti­gen met vriendin op avond schietpar­tij: 'Toen hij niet opnam, wist ik: foute boel’

  De vriendin van Peter R. de Vries is kapot na het overlijden van haar geliefde. De vrouw, wier identiteit om veiligheidsredenen geheim moet blijven, voelt zich geamputeerd. ,,Alsof een deel van mij met hem is meegegaan”, zei ze zaterdag, twee dagen na zijn overlijden, tegen de Volkskrant. Het interview is donderdag, op de dag van de uitvaart van de misdaadverslaggever, gepubliceerd.