Volledig scherm
© YouTube

Twee aanhoudingen bij grote politie-inval Groningen

Bij een grote politieactie in Groningen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mensen aangehouden. Een van hen had harddrugs bij zich. De ander had nog een straf openstaan.

Zo'n veertig agenten vielen rond 02.00 uur een horecagelegenheid aan het Schuitendiep binnen. Ze hadden gehoord dat er drugs en wapens binnen zouden zijn. Ze deden ook onderzoek in een huis boven de zaak. Daarbij werd een politiehond ingezet.

De politie zette de weg af en plaatste schermen rondom de horecagelegenheid. Bezoekers werden gefouilleerd om te kijken of zij wapens en drugs bij zich hadden.

Voor zover bekend werd een onbekende hoeveelheid harddrugs en contant geld gevonden. Het geld is teruggegeven aan de eigenaar, omdat diegene niet in overtreding was.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Veilige oversteek over A1 leidt reeën rechtstreeks in de val van jagers
    PREMIUM
    video

    Veilige oversteek over A1 leidt reeën recht­streeks in de val van jagers

    Een jagershut op nog geen 250 meter afstand van ecoduct Kootwijkerzand over de A1, wekt wrevel bij de Faunabescherming. Op de plek waar reeën, zwijnen en ander wild een weg door het bos zoeken naar de veilige oversteek over de A1, doemt op een heuveltje een jagershut op. ,,Ontzettend gemeen’’, vindt Harry Voss van de Faunabescherming. Volgens Staatsbosbeheer is de jagershut nooit gebruikt. Om misverstanden te voorkomen gaat Staatsbosbeheer de hut nu wel weghalen.