ANP
Volledig scherm
© ANP

Twee keer 190 euro is voor iedereen welkom, maar enkel voor een deel van de huishoudens noodzaak

Het is hartverwarmend om te zien hoe in ons land steeds meer initiatieven ontstaan die mensen die de 190 euro energietegemoetkoming niet nodig hebben en mensen die juist meer steun kunnen gebruiken bij elkaar brengen, schrijft hoofdredacteur Rennie Rijpma in dit commentaar.

1 reactie

  • S Kort

    4 maanden geleden
    Ik, bijstandsmoeder met 2 kinderen, tieners ook nog eens, snap al die ophef over 'geld tekort' eerlijk gezegd niet zo .. ik heb na aftrek van mijn vaste lasten zo'n 1.000 tot 1.300 vrij te besreden per maand. Misschien moeten meer huishoudens eena kritischer kijken naar hun uitgaven ipv de inkomsten.
  1. Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Met een megaclaim die kan oplopen tot 3 miljard euro wordt de Nederlandse Staat voor de rechter gesleept vanwege een grote roof van privégegevens uit de computersystemen van de GGD’en in 2021. Stichting ICAM, de organisatie achter de massaclaim, overhandigt dinsdag dagvaardingen aan 35 instanties, waaronder het ministerie van Volksgezondheid, de landelijke GGD GHOR Nederland, regionale GGD’en, veiligheidsregio’s en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam.