Eigenaren Boy (46) en Wanda (52) Hardeman van café De Kleine Beurs zijn zich rot geschrokken van de uitbraak in hun dorp. Werkelijk alles zeggen ze te hebben gedaan om zich aan de coronamaatregelen te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaren Boy (46) en Wanda (52) Hardeman van café De Kleine Beurs zijn zich rot geschrokken van de uitbraak in hun dorp. Werkelijk alles zeggen ze te hebben gedaan om zich aan de coronamaatregelen te houden. © Marlies Wessels

Uitbaters café piekeren zich suf na 27 besmettingen in hun zaak: ‘Erger kan bijna niet’

Alles hadden ze er aan gedaan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dachten ze. Toch is café De Kleine Beurs in Hillegom volgens de GGD de oorzaak van een nieuwe lokale corona-uitbraak met mogelijk honderden besmettingen tot gevolg. De uitbaters zijn er kapot van. ,,Erger dan dit kan bijna niet.’’

 1. De moordenaar van Els Borst blijft nog minimaal twee jaar in tbs: ‘Behandeling nog lang niet klaar’
  Met video

  De moordenaar van Els Borst blijft nog minimaal twee jaar in tbs: ‘Behande­ling nog lang niet klaar’

  Dat zielige hoopje mens dat totale onzin zat uit te kramen. Toen Bart van U., moordenaar van oud-minister Els Borst en zijn eigen zus Loïs, ooit voor het eerst voor de rechter verscheen, leek hij totaal de weg kwijt, ontoerekeningsvatbaar. Toch kreeg hij uiteindelijk acht jaar cel en tbs. In dat laatste regime zit hij nu twee jaar en moest de rechter vandaag besluiten of daar minimaal twee jaar bij zou komen. De rechtbank besloot daar net toe: ‘De behandeling is nog lang niet klaar'.
 2. Vrees voor enkele honderden coronabesmettingen na uitbraak in café Hillegom
  Play

  Vrees voor enkele honderden coronabe­smet­tin­gen na uitbraak in café Hillegom

  De lokale uitbraak van het coronavirus in het Zuid-Hollandse Hillegom is veel groter geworden dan in eerste instantie werd gedacht. De 23 mensen die het coronavirus opliepen in een plaatselijk café, hebben mogelijk ‘enkele honderden’ anderen besmet. Daarvoor vreest directeur Sjaak de Gouw van de GGD Hollands Midden. Hij noemt het ‘verontrustend’. Dat zei hij vandaag in het radioprogramma Nieuws en Co.