Van corruptie verdachte Richard de Mos gaat gemeenteraad weer in: ‘We gaan Den Haag leuker maken’

VideoDe van corruptie verdachte Richard de Mos van Groep de Mos gaat de Haagse gemeenteraad weer in. Dat heeft hij gisteravond bekendgemaakt bij Pauw. De Mos wordt fractievoorzitter van zijn partij in de raad.

 1. LIVE | Recordaantal nieuwe besmettingen Polen, vijf verpleegkundigen Nieuwegein besmet

  LIVE | Recordaan­tal nieuwe besmettin­gen Polen, vijf verpleeg­kun­di­gen Nieuwegein besmet

  Mensen die positief zijn getest op het coronavirus krijgen in meer regio’s het verzoek om hun contacten hiervan zelf op de hoogte te brengen. Premier Rutte en minister De Jonge spraken gisteren op hun persconferentie van een ‘comeback van het coronavirus’. ,,Alleen samen kunnen we deze tweede golf breken.’’ Volgens Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC), hadden de maatregelen wel wat strenger gemogen. Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. De ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.
 2. Enorme actie tegen drugsbende: 18 arrestaties, tientallen invallen in Nederland en buitenland
  1000 agenten ingezet

  Enorme actie tegen drugsbende: 18 arresta­ties, tientallen invallen in Nederland en buitenland

  In een grote internationale en vier jaar durende actie tegen een criminele drugsbende zijn vandaag achttien mensen tussen de 25 en 68 jaar aangehouden. Elf van hen zijn in Nederland aangehouden, zes in Spanje en één in België. Volgens de politie gaat het om een internationaal crimineel netwerk dat op grote schaal handelde in harddrugs. Bijna duizend politiemensen zijn vandaag in verschillende landen ingezet.