Volledig scherm
PREMIUM
Zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs wordt deze week gestaakt. © ANP XTRA

‘Van mij mogen alle docenten de balkenendenorm verdienen’

Lekker MakkelijkNynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst schrijven per toerbeurt over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. Een doorgedraaide vader houdt de gemoederen in de kringen van Alex flink bezig. Zijn woede is begrijpelijk, maar gelijk heeft hij niet.

‘Heeft iemand nog roddels, want ik maak níks mee!’’ roept mijn collega-columnist Hanneke regelmatig. In onze studietijd was er altijd wel wat. Aan vrienden, huis- of studiegenoten of jezelf had je de handen vol. De hele dag leek het Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je eenmaal kinderen, dan moet je het hebben van een nieuw dingetje dat de koters kunnen of zeggen. Sensatie is ver te zoeken. Daarom ging het als een lopend vuurtje door onze buurt dat er een vader was geflipt.

  1. Met coronavirus besmette Duitser was vorige week nog in Nederland, contactonderzoek gestart

    Met coronavi­rus besmette Duitser was vorige week nog in Nederland, contacton­der­zoek gestart

    Gisterenavond meldde het RIVM dat een Duitser met het coronavirus besmet is die een week geleden nog in Limburg was. Mogelijk gaat het om een man in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, uit Selfkant bij de grens met Sittard. Lokale media meldden dat de man in kritieke toestand verkeerde. De GGD is gestart met een contactonderzoek. Hierbij wordt nagegaan met wie de man in Limburg in contact is geweest.