Mensen dansten tijdens Lofi Opening Weekender in Amsterdam, afgelopen zaterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Mensen dansten tijdens Lofi Opening Weekender in Amsterdam, afgelopen zaterdag. © Joris van Gennip

Veilig dansen met Janssen? ‘Een voorbeeld van misinformatie’

De remmen zijn los, maar de coronapandemie is nog niet voorbij. Het aantal besmettingen loopt sinds de laatste versoepelingen hard op. Valt daar nog iets aan te doen, of zullen we de consequenties moeten accepteren? 

 1. Ruzie over zes ingevroren embryo's van topspringpaard en ‘beste hengst ter wereld’

  Ruzie over zes ingevroren embryo's van topspring­paard en ‘beste hengst ter wereld’

  Ze liggen ingevroren en veilig opgeborgen bij de paardenkliniek van de universiteit Utrecht: 6 embryo's die in potentie kunnen uitgroeien tot springpaarden van internationaal grand-prixniveau. Maar wie is wettelijk gezien eigenlijk de eigenaar? Twee ruziënde handelaren in paardenembryo's vechten gooiend met modder hun conflict daarover uit via de rechter. De inzet is hoog, want een bevruchte eicel is zomaar 20.000 euro waard.
 2. Tawan zwerft al 1,5 jaar op straat en maakt video’s van zijn leven: ‘Hoe kom ik uit deze situatie?’
  PREMIUM

  Tawan zwerft al 1,5 jaar op straat en maakt video’s van zijn leven: ‘Hoe kom ik uit deze situatie?’

  NIJMEGEN - Ruim 12.000 volgers op de populaire app TikTok, video’s die honderdduizenden kijkers trekken en talloze reacties. Op het eerste gezicht lijkt Tawan een succesvolle jongeman die alles voor elkaar heeft. Maar schijn bedriegt. De twintiger zwerft al anderhalf jaar op straat, de laatste maanden voornamelijk in Nijmegen, en slaapt ’s nachts in een tentje op het strand. ,,Hoe kom ik uit deze situatie?”