Volledig scherm
Tijdens een uitje naar de binnenspeeltuin in Aalsmeer (niet op de foto) verdronk een 4-jarig jongetje.

Verdronken kleuter liep zelf water in bij binnenspeeltuin

De kleuter die zondag in Aalsmeer overleed na verdrinking vlakbij een binnenspeeltuin is zelf het water ingelopen. Dat blijkt uit camerabeelden die de politie heeft bekeken, meldt NH Nieuws

Het 4-jarige jongetje raakte zondag vermist toen hij in de binnenspeeltuin in Aalsmeer speelde. Hij werd na een zoektocht buiten in het water gevonden. Het mannetje is nog naar een ziekenhuis in Leiden overgebracht, maar die hulp mocht niet meer baten. 

Camerabeelden

De politie had eerder al geen aanwijzingen voor een misdrijf. Na het bekijken van de camerabeelden is dat definitief uitgesloten en blijkt het te gaan om een noodlottig ongeval. Het mannetje is zelf naar buiten gelopen en het water in gegaan. 

  1. Brech zwijgt, Nicky's zus breekt in de rechtszaal
    LIVE TWITTER

    Brech zwijgt, Nicky's zus breekt in de rechtszaal

    Het OM heeft behalve huid, haar en speeksel van Brech op Nicky Verstappen ook een tot dusver onbekende getuigenverklaring van twee vrouwen die Brech in 1998 hebben zien fietsen met een jongen achterop. Voor het OM is duidelijk dat Brech Nicky ontvoerde, misbruikte en doodde, de rechter voert de druk op. Nicky's zus barstte in huilen uit toen het OM over het misbruik sprak. Volg de zitting via het live twitterverslag onderaan dit artikel.