Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Victor Schildkamp en Marion van Amelrooij in De Ochtend Show to go

Op maandag 22 juli zijn verslaggever Victor Schildkamp en onderzoeker Marion van Amelrooij te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en Manuel Venderbos en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Vandaag is de uitspraak in de zaak van de ‘Haagse steker’ Malek F. Verslaggever Victor Schildkamp is later die middag bij de uitspraak aanwezig en blik in De Ochtend Show to go voorruit.

Ook te gast is onderzoeker Marion van Amelrooij. Ze zocht uit wat de top 10 plaatsen in Nederland zijn waar mensen zich het gelukkigst voelen.

Volg De Ochtend Show to go op Instagram, Twitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Hoe een fotograaf bij een gratis bruiloft in Hardenberg werd weggestuurd: ‘Je kunt dit nooit meer over doen’
    PREMIUM

    Hoe een fotograaf bij een gratis bruiloft in Hardenberg werd wegge­stuurd: ‘Je kunt dit nooit meer over doen’

    De mooiste dag van hun leven kreeg een nare bijsmaak voor een bruidspaar uit Hardenberg. Tijdens de - gratis - huwelijksceremonie wilde fotografe Kim Stellingwerf (44) de mooiste momenten vastleggen. Die ene traan, die op het moment suprême over een wang glijdt, wilde ze vangen met haar camera. Maar in plaats daarvan werd ze op de gang gezet. Want 'dat zijn nou eenmaal de regels'. Discriminatie, vindt de woedende fotografe.