Vier jaar cel voor moord op echtgenote

De rechtbank in Middelburg heeft de 65-jarige K.N. uit Bergen op Zoom tot een gevangenisstraf van 4 jaar veroordeeld voor de moord op zijn echtgenote. Er was 10 jaar cel tegen hem geëist. N. bracht op 28 maart zijn toen 64-jarige echtgenote in haar woning met messteken om het leven. Hij wilde ook zichzelf van het leven beroven.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Justitieminister Yeşilgöz knipt bij Op 1 haar af als steun aan Iraanse vrouwen

  Justitiemi­nis­ter Yeşilgöz knipt bij Op 1 haar af als steun aan Iraanse vrouwen

  Uit solidariteit met de vrouwen in Iran die demonstreren voor meer vrijheid, heeft minister van Justitie Dilan Yeşilgöz donderdagavond in de uitzending van Op 1 een stuk van haar haar afgeknipt. Ze deed dat naar aanleiding van een actie van de Turks-Nederlandse columniste en presentatrice Yesim Candan, die bekende vrouwen oproept de schaar in het haar te zetten als steunbetuiging aan de Iraanse vrouwen. Zelf knipte tafelgast Candan eveneens een deel van het haar af. Ook Op 1-presentatrice Fidan Ekiz zette in de uitzending de schaar in de lokken.