Harry Vermeer (36) vertrok vorige week bepakt en bezakt naar Oekraïne. Hij wilde het vreemdelingenlegioen in maar kwam halsoverkop weer naar huis toen dat plan niet uitpakte zoals hij had gedacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Vermeer (36) vertrok vorige week bepakt en bezakt naar Oekraïne. Hij wilde het vreemdelingenlegioen in maar kwam halsoverkop weer naar huis toen dat plan niet uitpakte zoals hij had gedacht. © Sjaak van de Groep

Vluchtte Harry naar Oekraïne om een mogelijke straf te ontlopen?

Het avontuur van Bunschoter Harry Vermeer, die richting Oekraïne vertrok om in het vreemdelingenlegioen te vechten tegen de Russen, eindigt mogelijk in de cel. Niet dat hij ook maar één keer de trekker heeft overgehaald, maar hij wordt verdacht van grof geweld tegen een taxichauffeur op Nederlandse bodem. Vermeer staat niet voor de eerste keer voor de rechter.

  1. TERUGLEZEN | Rust in centrum van Rotterdam wedergekeerd: tientallen aanhoudingen, één agent gewond
    Met video

    TERUGLEZEN | Rust in centrum van Rotterdam wederge­keerd: tientallen aanhoudin­gen, één agent gewond

    Helaas, dat was het dan. De Europese voetbaldroom is voorbij. Wat heeft ‘ie lang mogen duren. Feyenoord verloor van AS Roma met 1-0. De teleurstelling is enorm bij het Legioen. De politie meldde dat het onrustig was in het centrum van de stad. Er waren meerdere vechtpartijtjes en de ME voerde charges uit. (Dit liveblog is nu gesloten. Lees de ontwikkelingen van vanavond hier terug.)