Stockfoto
Volledig scherm
PREMIUM
Stockfoto © ANP XTRA

Vrouw geschokt: Belgisch ziekenhuis rekent 6500(!) euro voor eenpersoonskamer, verzekeraar vergoedt niks

TERNEUZEN - Stel, je kiest voor een operatie in België. Je ligt daar een weekje in het ziekenhuis en krijgt een peperdure rekening van 6500 euro. Dan blijkt ook nog dat je zorgverzekeraar helemaal niks vergoedt. Het overkwam een vrouw uit Zeeuws-Vlaanderen. Ze stapte naar de geschillencommissie, maar draait zelf voor alle kosten op.

 1. Pas dagen nadat plassende buschauffeur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat
  PREMIUM

  Pas dagen nadat plassende buschauf­feur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat

  Dankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden in de Nederlandse grensplaats Koewacht. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.
  Oostende, Koewacht
 2. Vrouwen woest over obsessieve voortplantingsdrift van spermadonor Jonathan: 'Hij laat zich niet tegenhouden’
  PREMIUM
  kort geding

  Vrouwen woest over obsessieve voortplan­tings­drift van spermado­nor Jonathan: 'Hij laat zich niet tegenhou­den’

  De 41-jarige spermadonor Jonathan M. staat volgende maand voor de rechter in een unieke zaak. De Hagenaar is aangeklaagd voor het misleiden van honderden vrouwen wereldwijd en het verwekken van mogelijk 550 donorkinderen. Een slachtoffer en stichting Donorkind eisen dat hem verboden wordt nog zaad te doneren. Portret van een man met een obsessieve voortplantingsdrift.
  Den Haag