De foto’s van de meisjes belandden in handen van bekenden naar wie het latere mishandelde en gegijzelde slachtoffer de afbeeldingen stuurde. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De foto’s van de meisjes belandden in handen van bekenden naar wie het latere mishandelde en gegijzelde slachtoffer de afbeeldingen stuurde. Foto ter illustratie. © AD

Vrouw stuurt naaktfoto’s rond van haar vriendinnen en hun wraak ontspoort totaal

Een vrouw die naaktfoto’s verspreidt van haar eigen vriendinnen. Hartstikke fout, maar drie pislinke dames namen volgens het Openbaar Ministerie op heel verkeerde wijze het recht in eigen hand. Ze lokten haar naar een woning in Capelle aan den IJssel, waarna de deur op slot ging en het slachtoffer ernstig werd toegetakeld.

  1. Vergreep de klusjesman zich jaren aan zwakbegaafd kind? ‘Hij kreeg een rood hoofd toen ik binnenkwam’
    PREMIUM
    Rechtszaak

    Vergreep de klusjesman zich jaren aan zwakbe­gaafd kind? ‘Hij kreeg een rood hoofd toen ik binnenkwam’

    Jarenlang kwam de 58-jarige C. de W. in Zwijndrecht bij een zwakbegaafde familie over de vloer als huisvriend. Hij voerde klusjes uit, verzorgde uitstapjes en gaf cadeautjes aan de verstandelijk beperkte dochter. Elke zaterdag schoof ook zijn eigen gezin aan tafel voor een gezamenlijk diner. Een traditie die in 2019 abrupt stopte toen het meisje een ‘geheim’ verklapte.