Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Waarom de belastingbetaler wél moet betalen voor de vakantietest van jonge, hardwerkende mensen

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

3 reacties

 • Geert Stuiver

  1 jaar geleden
  Er zitten 2 kanten aan deze discussie, Linda. In hoeverre heeft een behoorlijk deel van deze "hardwerkende, jonge mensen" door hun wangedrag actief bijgedragen aan het onnodig, veel langer duren van dit "rotjaar". In mijn omgeving van pensionado's liepen - ook voor de massale vaccinatie - niet veel besmettingen rond. In hoeverre zijn besmette lieden na de Kerst zelf schuldig aan hun besmetting? Moeten die in behandeling allemaal vóórgaan voor kankerpatiënten, e.d? Hoezo vakantie ?!
 • Marianne

  1 jaar geleden
  Vakantie is een luxe probleem. Vind je niet? Dan iets minder spendingmoney.... paar cocktails minder, een 4 sterren ipv 5 enz.
 • Rien Berrevoets

  1 jaar geleden
  Ik ben het eens met het feit dat het niet eerlijk is dat jonge mensen die achter in de rij staan voor een test zouden moeten betalen. Het vaccineren gaat trager dan zou kunnen, maar dat zou vragen om een compleet andere organisatie en infrastructuur van het verwerken van de vaccinaties in de juiste volgorde. Een volgorde die zich nu juist laat organiseren vanuit de bestaande structuren. Dat het aan het "slakkentempo" ligt is goedkoop willen scoren en haalt de kracht uit de argumentatie.