Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen. © DPG

Waarom verdachten van doodschoppen Carlo (27) op Mallorca nog steeds vrij rondlopen

Vijf vragenSpanje draagt het onderzoek naar de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over aan Nederland. Tot tevredenheid van de negen verdachten uit het Gooi, want zo belanden zij niet in een Spaanse cel. Worden ze nu beloond voor hun vlucht naar Nederland? En vier andere vragen over deze zaak. 

4 reacties

 • Wim Raaijmakers

  3 maanden geleden
  Ik kan alleen maar hopen dat de naasten van Carlo mogen voelen dat er gerechtigheid plaatsvindt. Wat wij als omstanders er van vinden doet er niet zo veel toe. Wij zitten vol makkelijke emoties en wraakgevoelens. Maar de ouders en vrienden van Carlo moeten dit zien te verwerken. Reken maar dat de groep die dit op hun geweten heeft, momenteel peentjes zweet. Want ook voor hen geldt dat ze hiermee in het reine moeten zien te komen in een ongewisse toekomst.
 • Jan van den Hurk

  3 maanden geleden
  Waarom worden die kopschoppers niet in Spanje berecht??? Het is gewoon een moord wat ze gepleegd hebben. Ze worden natuurlijk liever in Nederland berecht omdat ze dan waarschijnlijk een paar weken celstraf krijgen of een paar weken taakstraf ( want ach die zielige jongetjes.)Laat ze maar rustig door Spanje berecht worden, want daar wordt een moord nog echt bestraft. Het zou voor de ouders van hun vermoorde zoon ook wat meer rust geven
 • PJM Klaassen

  3 maanden geleden
  Te belachelijk dat er aandacht wordt geschonken aan dat tuig.Omdat ze uit het gooi komen en de ouders een advocaat nemen voor hun kinderen die zoiets afschuwelijks doen.Te walgelijk voor woorden
 • jacqueline Schijver

  3 maanden geleden
  Mooi dat de namen nu op straat liggen , want reken maar dat ze gisteren de champagne hebben opengetrokken nu ze niet terug naar Spanje hoeven ! Idioot dat ze nog vrij rondlopen ,kunnen mooi alles afspreken nu ! Dit is gewoon klasse justitie ,een van de moeders is advocaat dus die kent wel wat rechters her en der natuurlijk we zullen het gaan zien of ze mogen schoffelen of de bak ingaan zoals ieder ander !
 1. Familie van verlamd gereden Anna woest om taakstraf voor hardrijder: ‘Juridisch systeem is een lachertje’
  PREMIUM

  Familie van verlamd gereden Anna woest om taakstraf voor hardrijder: ‘Juridisch systeem is een lachertje’

  De ouders, vrienden en familie van de verlamd gereden Dordtse scholiere Anna (18) hebben donderdag met ontzetting gereageerd op het vonnis van de rechtbank. Die veroordeelde automobilist Delano van H. niet tot de geëiste celstraf van een half jaar, maar een werkstraf van 240 uur en drie maanden voorwaardelijk en twee jaar rijontzegging. ,,Onacceptabel. Het juridisch systeem in Nederland is een lachertje’’, zeggen moeder Dorien en vader Hans.