Een massale uiting van verdriet na de recente geweldsexplosie in Rotterdam: een stille tocht in de Beverwaard ter nagedachtenis aan de door messengeweld om het leven gekomen Joshua.
Volledig scherm
PREMIUM
Een massale uiting van verdriet na de recente geweldsexplosie in Rotterdam: een stille tocht in de Beverwaard ter nagedachtenis aan de door messengeweld om het leven gekomen Joshua. © ANP

Wat is er aan de hand in Rotterdam-Zuid? 'In heel het land toenemend vuurwapengebruik’

Het was de week waarin Rotterdam weer ouderwets in het nieuws kwam als gure en onveilige stad; met volop steek- en schietpartijen. Pijnlijk is dat de ellende zich vooral afspeelde in Rotterdam-Zuid, waar juist veel geld en energie in wordt gestoken om de leefbaarheid op peil te krijgen. Hoe kan dit?

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?