De douane bagage-afhandeling op Schiphol.
Volledig scherm
De douane bagage-afhandeling op Schiphol. © Marc Driessen

Zeven miljoen euro extra voor Schiphol en haven om criminelen buiten de deur te houden

Luchthaven Schiphol en de haven van Rotterdam krijgen 7 miljoen euro extra om de invoer van drugs en andere verboden middelen tegen te gaan. Minister Ferd Grapperhaus, op werkbezoek aan een bagagekelder onder Schiphol: ,,Sámen met de vele op Schiphol en in de Rotterdamse haven werkzame bedrijven richten we ons op werknemers die weinig weerstand kunnen bieden tegen de slechteriken.”

0 reacties

 1. Rechtszaak tegen beruchte sekteleider begint: Robert B. verdacht van 132 keer seksueel misbruik

  Rechtszaak tegen beruchte sektelei­der begint: Robert B. verdacht van 132 keer seksueel misbruik

  Robert B., de beruchte sekteleider van de omstreden Orde der Transformanten, wordt vervolgd voor 132 keer seksueel misbruik van één en dezelfde persoon: de nu 26-jarige Emma. Dat blijkt uit de aanklacht van het Openbaar Ministerie in het Duitse Kleef waar de zaak komende vrijdag begint. Emma zat met haar moeder al vanaf haar tiende jaar bij de sekte, maar ontvluchtte de Orde die tegenwoordig in het Duitse Goch zit.
 2. LIVE | Minder dan 900 nieuwe besmettingen, recordaantal prikken gezet
  coronavirus

  LIVE | Minder dan 900 nieuwe besmettin­gen, recordaan­tal prikken gezet

  Afgelopen week is er een recordaantal prikken gezet: bijna 1,7 miljoen. Dat zijn er 300.000 meer dan verwacht. Het aantal nieuwe coronagevallen daalt verder. Afgelopen etmaal zijn er 899 besmettingen vastgesteld. Voor het eerst sinds 10 september vorig jaar zijn er minder dan 900 positieve tests in een etmaal. Het aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen is voor de tweede dag op rij licht gestegen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.