1. Benen en handen geamputeerd van man die dacht alleen verkouden te zijn

  Benen en handen geamputeerd van man die dacht alleen verkouden te zijn

  Bij een 46-jarige Brit zijn beide onderbenen en handen geamputeerd na een ernstige bacteriële infectie en bloedvergiftiging waarvan de man eerst dacht dat het een doorsnee verkoudheidje was. Chris Garlick voelde zich opeens niet lekker. Nog geen 24 uur na die constatering lag hij in het ziekenhuis voor zijn leven te vechten. Nu, een paar maanden na de zware operaties, kan hij weer een beetje lachen.  ,,Ik ben dankbaar dat ik nog leef.''
 1. Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

  Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

  Een dierenarts heeft bij toeval ontdekt dat Jonathan - met een leeftijd van 186 jaar 's werelds oudste schildpad - zonder het te beseffen al ruim 26 jaar een homoseksuele relatie heeft met een soortgenoot. Het op Sint-Helena levende dier kreeg in 1991 een vrouwelijke metgezel, omdat het begon te vereenzamen. Hij bouwde vervolgens een fysieke relatie op met Frederica, maar uit onderzoek blijkt dat zij toch echt een Frederic is.
 1. Maleisiërs in paniek na vondst bizarre 'weerwolfbaby'

  Maleisiërs in paniek na vondst bizarre 'weerwolfbaby'

  De politie in Maleisië heeft met een officiële verklaring geprobeerd angstgevoelens bij burgers weg te nemen over foto's van een weerwolfachtig monstertje. De bizarre kiekjes werden de afgelopen tijd massaal gedeeld op sociale media waardoor veel mensen in het Aziatische land in paniek raakten. Volgens de politie, die met enige aarzeling met een statement kwam, gaat het om een extreem gedetailleerde siliconenpop die op internet te koop is. 
 2. McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  De Britse tak van hamburgerketen McDonald's heeft met een raadselachtig bericht op sociale media klanten tot grote wanhoop gedreven. Het bedrijf postte op Twitter en Facebook een afbeelding van een reeks verticale zwarte streepjes met daarbij de tekst: Tag een vriend die tussen de lijntjes zou moeten lezen. Vervolgens wrongen volgers van de fastfoodfirma zich dagenlang in de vreemdste bochten om een verborgen mededeling te achterhalen.
 1. De (soms) dubieuze politieke kennissen van Steven Seagal

  De (soms) dubieuze politieke kennissen van Steven Seagal

  Aikidomeester, singer-songwriter en actieheld Steven Seagal heeft vandaag de Filipijnse president Rodrigo Duterte ontmoet terwijl hij in het land was om locaties voor zijn aankomende nieuwe tv-serie te bekijken. Seagal gaf aan een 'groot fan' te zijn van de man die de paus en Obama uitmaakte voor hoerenzoon, zichzelf met Adolf Hitler vergeleek en zijn landgenoten beloofde de baai van Manilla te vullen met de lijken van drugsdealers. Duterte is echter niet de enige schimmige politieke vriend van 'The Great One'.
 1. Trouwen in idyllisch Grieks kerkje mag niet meer dankzij dit koppel

  Trouwen in idyllisch Grieks kerkje mag niet meer dankzij dit koppel

  Zelf vonden ze hun trouwfoto briljant, maar de Britse Carly Lunn (34) en haar man Matthew (27) hebben er eigenhandig voor gezorgd dat geen enkele buitenlander nog mag trouwen in een idyllisch kapelletje op het Griekse eiland Rhodos. Ze maakten een foto waarop de vrouw orale seks lijkt te geven aan haar kersverse echtgenoot, die zijn broek op zijn enkels heeft hangen. De plaatselijke gemeenschap kan daar niet om lachen.