Volledig scherm
Andy en zijn vrouw Meaghan tijdens hun sprookjesachtige huwelijksfeest in Mexico. © rv

Man biedt trouwring na zes dagen huwelijk te koop aan op internet

Een bedrogen echtgenoot heeft na zes dagen huwelijk zijn ring en die van zijn vrouw op internet te koop aangeboden. De vrouw biechtte een paar dagen nadat ze haar jawoord gegeven had op dat ze op haar vrijgezellenavond een affaire was begonnen met een goede vriend van haar echtgenoot.

De verongelijkte Andy Mitchell uit Fife in Schotland bood een foto van de ringen die hij en zijn vrouw Meaghan elkaar in Mexico om de vinger hadden geschoven aan op een gesloten Facebookpagina waar mensen uit Fife dingen te koop aanbieden.

'Geen geheimen voor elkaar'

,,We hadden geen geheimen voor elkaar en vertrouwden elkaar helemaal”, zegt Mitchell. Aan dat vertrouwen kwam abrupt een einde toen Meaghan haar echtgenoot opbelde met de mededeling dat hij hun huis moest verlaten omdat ze tijdens haar vrijgezellenavond acht weken eerder een affaire begonnen was met zijn vriend. De vriend in kwestie lichtte Mitchell ook in met de mededeling dat hij ,,het ging proberen met Meaghan.”

,,Ik ken hem al tien jaar, we gingen regelmatig een biertje drinken in de pub. Hij zei dat hij mijn vrouw wilde hebben”, zegt Mitchell. ,,Ik heb hem succes gewenst”, zegt hij sarcastisch. ,,Hij zal het nodig hebben.”

Volledig scherm
Andy Mitchell en Meaghan toen alles nog koek en ei was. © rv

De 41-jarige Mitchell, die een zoontje van tien uit een eerdere relatie heeft, blijft verbitterd achter. ,,Meaghan heeft me gebruikt. Ik betaalde altijd alles, ze werkt niet eens. De laatste keer dat ik haar sprak, zei ze dat hij zoveel beter was in bed dan ik.”

De 21-jarige Meaghan heeft inmiddels ook in de Britse media toegegeven dat ze een affaire begonnen is met een andere man, maar benadrukt dat ze niet met elkaar naar bed zijn geweest tot ná het huwelijk. ,,We hebben geen seks gehad op mijn vrijgezellenfeest – alleen na de trouwerij. We weten wat we gedaan hebben en nemen alle verantwoordelijkheid op ons."

Onkosten

Andy vraagt slechts 400 Britse pond (zo'n 455 euro) voor de ringen. Het luxe trouwfeest in Mexico heeft hem omgerekend zo'n 34.000 euro gekost. Daarbovenop komen nog eens de kosten voor de operatie die Mitchell onderging om zijn vasectomie ongedaan te laten maken, omdat zijn jonge bruid graag kinderen wilde. Die operatie kostte hem 2.275 euro.

Volledig scherm
Het bericht dat Andy op Facebook plaatste. © Facebook/rv
 1. Vrouw slikt verlovingsring in tijdens nachtmerrie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Vrouw slikt verlovings­ring in tijdens nachtmer­rie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Een 29-jarige Amerikaanse vrouw die tijdens een angstaanjagende nachtmerrie droomde dat ze in een hogesnelheidstrein op advies van haar aanstaande haar verlovingsring moest inslikken om het sieraad te verstoppen voor overvallers, blijkt het juweel daadwerkelijk al slapende in haar mond te hebben gestopt. Toen Jenna Evans uit San Diego (Californië) wakker werd, ontdekte ze tot haar ontsteltenis een lege vinger.
 2. Moeder valt flauw als ‘gecremeerde’ zoon springlevend voor haar deur staat

  Moeder valt flauw als ‘gecremeer­de’ zoon springle­vend voor haar deur staat

  Russische media raken niet uitgepraat over een schokkende zaak die niet zou misstaan in het oeuvre van horrorauteur Stephen King. De 62-jarige Antonina Mikhailovna uit de havenplaats Kronstadt identificeerde in een lijkenhuis het stoffelijk overschot van haar al weken vermiste zoon Konstantin (43). Vier maanden na zijn crematie stond de ex-soldaat echter springlevend voor haar deur. ,,Ik heb me vergist. De dode in het mortuarium leek als twee druppels water op mijn Konstantin.”
 3. Experts waarschuwen voor spotgoedkoop alternatief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Experts waarschu­wen voor spotgoed­koop alterna­tief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Het gebruik van fillers om de boven- en onderlip op kunstmatige wijze wat voller te maken, lijkt een niet te stoppen trend. Maar de hoge kosten van de behandeling weerhouden menigeen van zo’n cosmetische behandeling. Jongeren hebben nu een spotgoedkoop alternatief gevonden: het vastplakken van de bovenlip onder de neus met een streepje superlijm. Instructiefilmpjes gaan momenteel viraal op sociale media.