Volledig scherm
Julia postte deze foto op haar dating apps om zichzelf voor te stellen. © rv

Onflatterende foto bezorgt vrouw meer dates dan ooit

Na de zoveelste onsuccesvolle internetdate, besloot freelance schrijver Julia D’Orazio om het voortaan anders aan te pakken. De mooie en sexy foto’s die ze van zichzelf postte op Tinder en andere dating apps, bleken duidelijk niet te werken om ‘de juiste man’ aan te trekken.

,,Normaal selecteerde ik altijd de mooiste foto’s van mezelf, vanuit de juiste hoeken genomen en met de perfecte poses, maar nu besloot ik om het wat wilder aan te pakken”, vertelt de vrouw.

Zo plaatste ze een foto die middenin een spectaculaire val werd genomen, terwijl ze aan het duinsurfen is in Chili. ,,Met deze foto wilde ik ook aantonen dat ik om mezelf kan lachen en dat ik mezelf niet al te serieus neem en dat ik niet bang ben om iets nieuws te proberen.”

Tientallen reacties

Haar tactiek leek te werken: ,,Ik kreeg nog nooit zoveel reacties als toen ik die foto postte. Tientallen berichtjes kwamen binnen van meer dan dertig mannen, die me waarschijnlijk eerst maanden- of zelfs jarenlang naar links hadden geveegd bij mijn foto.”

De vrouw kreeg enkel positieve reacties, als ,,hey Jules, die foto van je maakte me blij” en ,,dit is de beste foto die ik hier ooit op gezien heb!”

Lees verder onder de foto...

Volledig scherm
Julia in een 'doorsnee' geposeerde foto, vanuit de juiste hoek genomen. © rv

Aantrekkelijk

De vrouw vroeg aan een aantal mannen waarom ze gereageerd hadden en kreeg hartverwarmende antwoorden. ,,Iedereen post hier maar foto’s die moeten laten zien hoe ‘cool’ ze zijn en deze foto van jou terwijl je faliekant mislukt, is gewoon grappig.” Een ander schreef: ,,Het feit dat je duidelijk om jezelf kan lachen is erg aantrekkelijk.”

Helaas heeft Julia voorlopig nog geen relatie overgehouden aan haar foto-avontuur, maar ze heeft wel een les geleerd. ,,Ik kan zeker zeggen dat het posten van de foto van mijn gênante val het waard was. Oké, niemand van deze mannen is tot nu toe de ‘ware’ gebleken, maar het tonen van een andere kant van mezelf werkte bevrijdend en zorgt er hopelijk voor dat ik in de toekomst wel verliefd word.”

  1. Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politiehond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politie­hond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Politieagenten in de Amerikaanse plaats Pasco dachten aanvankelijk dat straathondje Eddie door een auto was aangereden toen ze hem vonden. Het dier was blind aan een oog en zwierf al een maand over straat. Een dierenarts ontdekte dat de pup een tumor heeft en daardoor minder dan een jaar te leven. Voorzien van een eigen uniform, compleet met insignes, schittert Eddie nu als politiehond.
  2. Gewichtheffer van 444 kilo zoekt droomvrouw: ‘Graag fors gebouwd anders verpletter ik haar’

    Gewichthef­fer van 444 kilo zoekt droomvrouw: ‘Graag fors gebouwd anders verpletter ik haar’

    Arbab Khizer Hayat, een 27-jarige en 444 kilo zware gewichtheffer uit de Pakistaanse stad Mardan, is naarstig op zoek naar een vrouw in zijn leven. De kolossale krachtpatser stelt wel een paar eisen aan zijn toekomstige echtgenote. Ze moet minimaal 100 kilo wegen en een lengte hebben van 1,90 meter. ,,De bijna driehonderd vriendinnen die ik de afgelopen jaren had, waren allemaal te licht gebouwd en klein van stuk waardoor ze het risico liepen door mij te worden verpletterd.”