Volledig scherm
© Facebook

Vrouw kiekt vieze hotelkamer om te klagen, maar onder matras wacht grootste verrassing

De Noord-Ierse Natasha Connor (33) zal zich haar trip naar Londen van afgelopen weekend nog lang heugen. De vrouw boekte een kamer in The Park Hotel. Maar toen ze daar vrijdag incheckte met haar partner Eamon en haar twee dochters, bleek het niet te zijn wat ze gedacht had. Ze vond de kamer vies en besloot er foto’s van te nemen. En daarbij keek ze ook onder het matras.

Het weekendje was eigenlijk een kerstcadeau dat ze haar dochters Chelsea (11) en Sophie (15) had gegeven. Ze had voor The Park Hotel gekozen omdat het handig dichtbij Buckingham Palace lag.

Toen het gezin aankwam, vond Connor het vreemd dat ze het verblijf vooruit moest betalen. Toen ze de kamer in de kelder binnenging, bleek al snel waarom. ,,Er kwam ons een walgelijke geur tegemoet'', schreef ze op Facebook. ,,Het was even slikken, maar we besloten ons weekend niet te laten vergallen en pakten onze koffers uit. Hoe meer ik rondkeek, hoe meer vuil ik echter zag. We wisten dat het een budgethotel was, maar dit ging echt te ver.''

Ook de bedden bleken kapot, waardoor ze last kregen van hun rug. Uiteindelijk besloot Connor zondag foto’s te nemen, zodat ze een klacht kon indienen. Daarbij keek ze ook onder het matras van het bed waarin haar dochters hadden geslapen. ,,Wat we daar vonden, schokte ons pas echt'', aldus de vrouw. ,,Er lagen drie grote messen. Mijn dochters waren echt bang.''

Traumatisch

Het was extra traumatisch voor Connor, omdat haar vader achttien jaar geleden doodgestoken werd. ,,Ik had al gehoord over de vele steekpartijen dit jaar in Londen en dat had me al onrustig gemaakt'', schreef ze. ,,Maar om dan messen te vinden onder je matras. Ik vraag me af waarvoor ze gediend kunnen hebben. En waarom ze daar lagen. Het was echt een griezelige ervaring.”

Lees door onder de foto.

Volledig scherm
© Facebook

Het gezin belde de politie, die de messen kwam ophalen. Vervolgens ging Connor verhaal halen aan de receptie van The Park Hotel. Ze eiste ook haar geld terug, maar botste op een muur van onbegrip. ,,Ze zeiden dat de baas er niet was en dat niemand zijn nummer had'', aldus de vrouw.

Toen ze weer thuis was en het hotel belde om de manager te spreken, lukte dat opnieuw niet. ,,Het is belachelijk. We krijgen ons geld niet terug en ze laten me zelfs niet met de manager praten. Messen op je kamers hebben, is iets serieus. Ze willen het niet eens toegeven.''

Schaduw

De vrouw deelde de beelden en haar verhaal dan maar op sociale media. ,,Het heeft een schaduw over onze trip geworpen en mijn dochters hadden er het hele jaar naar uitgekeken”, schreef ze.

De Britse krant The Sun probeerde een reactie van The Park Hotel te krijgen, maar kreeg geen commentaar.

  1. Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp nam het dit jaar bij de verkiezing van de lelijkste hond ter wereld op tegen 18 andere viervoeters en ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal. De straathond (rassencombinatie onbekend) werd in 2014 door zijn baasje op het nippertje van de dood gered. Ze haalde hem van de weg en wist dat ze de juiste keuze had gemaakt toen hij in de auto meedanste op Bob Marley. Baasje en hond zijn nu een trofee en 1.500 dollar rijker.
  2. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

    Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

    Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aangetroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.