Vrouw verliest 120 kilo dankzij oefeningen in de slaapkamer

Ooit wilde ze de dikste vrouw ter wereld worden, maar Patty Sanchez (52) uit Reno in de Amerikaanse staat Nevada gooide het roer om. De reden? De liefde. Ze leerde Bryan Johnson (38) kennen en samen met hem veranderde ze haar eetgewoonten en begon ze te trainen. In bed.

,,Ik woog 327 kilogram toen ik op mijn zwaarst was", vertelt Sanchez aan de Britse krant The Sun. ,,Mijn vorige vriend was een echte 'feeder', hij moedigde me steeds aan om nóg meer te eten. Ik verorberde tot wel 13.000 calorieën per dag. Ik had een scooter nodig om me te verplaatsen en toen ik zelfs niet meer in de badkamer kon komen, besefte ik dat er iets moest veranderen. Ik was mezelf langzaam aan het vermoorden."

Ze zette haar vriend op straat. Acht maanden geleden ontmoette ze Bryan Johnson op een datingsite voor vollere vrouwen. Met zijn hulp sloeg ze een nieuwe weg in. Maar liefst 120 kilogram lichter geniet ze van een heel ander leven. ,,Het is echte liefde tussen Bryan en mij", vertelt ze. ,,Hij laat me bewegen en houdt me gezond. Ik heb weer energie en zin in het leven."

Avontuurlijk seksleven
Het opmerkelijkste van haar nieuwe trainingsregime? Dat speelt zich vooral af in de slaapkamer. ,,Bryan houdt van vrouwen met rondingen. Maar hij wil me wel gezond houden. We koken samen gezonde maaltijden en trainen een half uur per dag met gewichten. Daarbovenop verbranden we ook flink wat calorieën in bed. We hebben een heel avontuurlijk seksleven", verklapt ze.

Het is soms wel een beetje zoeken, volgens Bryan. ,,Er zijn wel wat beperkingen door het gewicht van Patty, maar we doen wat we kunnen. En, zonder in detail te gaan, het is soms erg kinky", lacht hij.

Ook haar kinderen zijn dol op de nieuwe man in haar leven. ,,Ze zien dat ik gelukkig ben en dat ik gezonder leef", vertelt ze. ,,En dat is in de eerste plaats aan Bryan te danken. Ik voel me echt beter dan ooit tevoren. Het is een heerlijk gevoel om samen te zijn met iemand die me echt waardeert. Mijn doel is om weer helemaal mobiel te zijn, zodat ik naar buiten kan en hem overal kan laten zien", lacht ze nog. ,,En om samen naar het altaar te kunnen stappen. Want ik wil niet trouwen in een rolstoel."

  1. Kritiek op stel dat in safaristijl trouwde met daarbij als zebra's beschilderde ezels

    Kritiek op stel dat in safari­stijl trouwde met daarbij als zebra's beschilder­de ezels

    Dierenactivisten zijn woest op een Spaanse koppel dat afgelopen zaterdag tijdens hun huwelijksfeest in safaristijl in de kustplaats Cádiz (Andalusië) twee ezels liet beschilderen met witte verf en zwarte zebrastrepen. Een voorbijganger die de knullig getransformeerde hoefdieren spotte, zette beelden daarvan op Facebook. ,,Een beschamende en infantiele vorm van dierenmishandeling”, luidt zijn felle kritiek.