Volledig scherm
Skyline in Tilburg © Beeld Werkt

Luide schoten na ruzie op Spoorlaan in Tilburg, man uit Bladel opgepakt

TILBURG – Bij een ruzie op de Spoorlaan in Tilburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere keren geschoten met een alarmpistool. Getuigen hoorden meerdere luide knallen en waarschuwden de politie. Die hield drie verdachten aan: een 16-jarige jongen uit Breda, een 18-jarige man uit Berkel-Enschot en een 26-jarige man uit Bladel.

Verschillende getuigen waarschuwden rond 04.15 uur de politie na het horen van schoten op de Spoorlaan. Hier zou mogelijk een ruzie tussen meerdere personen aan vooraf zijn gegaan, waarbij een van hen een wapen pakte en schoot. 

Meteen werd er met meerdere agenten in de omgeving gezocht naar de mogelijke schutter. Even verderop, op de Kempenbaan, werden drie jongemannen gevonden die mogelijk betrokken waren bij de ruzie en het schietincident. Zij zijn meteen opgepakt en naar het politiebureau gebracht.

Luide knal

Na onderzoek vonden agenten in de omgeving van de Spoorlaan een alarmpistool. Een alarmpistool lijkt op een echt vuurwapen, maar geeft een luide knal in plaats van dat het projectielen afvuurt. Het wapen is in beslag genomen.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement