Volledig scherm
© Bert Jansen

Motorrijder slaat over de kop op crossterrein in Hapert

HAPERT - Een motorrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt toen hij met zijn tweewieler over de kop sloeg op een crossterrein aan de Smaragdweg in Hapert. De man is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.


Het voorval gebeurde rond 15.00 uur 's middags. Getuigen zagen de man op het crossterrein over de kop slaan en hard ten val komen. Daarbij zou het stuur van de motor in de lies van de man terecht zijn gekomen. Hij moest per brancard van het terrein worden afgedragen en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Volledig scherm
© Bert Jansen
  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen