Volledig scherm
Werk van Gysen

Nieuwe expositie 'Viskes' bij De Kunstkamer in Hoogeloon

HOOGELOON - Jef Gysen exposeert van zondag 13 november tot en met zondag 18 december in galerie De Kunstkamer. In Hoogeloon is de tentoonstelling 'Viskes' te zien.

Zoals de naam al zegt zijn er vooral vissen te zien op zijn schilderwerken. Gysen schilder figuratief, werkt thematisch en gebruikt voor zijn thema's meestal dingen uit zijn nabije omgeving. De Belg groeide op in een aquariumwinkel, wat zijn liefde voor vissen verklaart.

De Kunstkamer op Hoofdstraat 49 is op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Ook op afspraak, via telefoonnummer: 0497-681984. De officiële opening van 'Viskes' heeft zondag 13 november om 15.00 uur plaats. Gysen is dan zelf ook van de partij. De toegang is gratis.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen