Volledig scherm
© fotopersburo Bert Jansen

Nieuwe informatie in Opsporing Verzocht over gewelddadige overval op oude vrouw in Bladel

EINDHOVEN - In de uitzending van Opsporing Verzocht, zal de politie dinsdagavond om 20.30 uur met nieuwe informatie komen over de gewapende overval op een oude vrouw vorige week in Bladel.

Dat schrijft de politie dinsdagochtend op Twitter.

De 78-jarige vrouw werd 7 september overvallen in haar aanleunwoning aan de Rondweg in Bladel. Ze raakte daarbij onder meer zwaargewond aan haar hoofd. Er zou niets zijn buitgemaakt.

De politie is een groot onderzoek gestart en zou al verschillende tips binnen hebben gekregen.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Kempen