Volledig scherm
Marc de Bonte © Politie Nederland

Politie op zoek naar vermiste Belgische kickbokser Marc de Bonte, laatst gezien in Bladel

BLADEL - De Nederlandse politie heeft een opsporingsbericht uitgestuurd voor de vermiste Belgische kickbokser Marc de Bonte. De 26-jarige Belg is vrijdagavond vanuit België op weg gegaan naar zijn vriendin in Best, waar hij nooit is aangekomen. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Volgens de website Round 1 Network zou hij na een feestje in het Nederlandse Bladel eerst naar een vriend in het Belgische Turnhout zijn gereden. ,,Vrijdagavond hebben we met onze sportschool een feestje gehad in Bladel, vertelde zijn trainer Ludo Kaethoven aan R1N. "Marc is na afloop van het feest nog op bezoek geweest bij een vriend in Turnhout. Van daaruit zou hij naar huis zijn gegaan. Daar is hij nooit aangekomen."

De kickbokser uit Best reed in een zwarte Renault Clio met ANL in het midden van het kenteken. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben rond de verdwijning van De Bonte zich te melden. De Bonte droeg een grijze kabeltrui, heeft donkerblond haar en is 1.80 m lang.

Kickbokser De Bonte won een bronzen medaille bij de IFMA World Championships in 2010 en een zilveren medaille in 2012 als amateur.

Kempen