Volledig scherm
Sinterklaas © Ivonne Wierink

Sinterklaas reist af naar Bladel

BLADEL - Sint en zijn Pieten reizen zaterdag 12 november af naar het Burgemeester van Houdtplein in Bladel. Om 14.30 uur arriveren zij daar.

Locoburgemeester Wim van der Linden ontvangt het gezelschap. De Wendbend van Harmonie 'Union verzorgt de livemuziek. Tegen de klok van 15.00 uur begint de optocht door de Bladelse straten. Van het Burgemeester van Houdtplein gaat de goedheiligman via de Sniederslaan naar de Markt. Hij komt om 15.15 uur aan bij Feesttempel Ambiani, aan de Europalaan.

In verband met de verwachte drukte worden de kinderen bij de Ambiani in twee groepen gesplitst. Entreekaartjes zijn verkrijgbaar bij speelgoedwinkel Intertoys, op Sniederslaan 33. Alle verdere informatie is hier te vinden.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen