Volledig scherm
Lippenstift en Boerenkuiten

Toneelstuk 'Lippenstift en Boerenkuiten' in Hapert

HAPERT - Toneelgroep Eenakter voert in samenwerking met Zanggroep Tolad een musicalproductie genaamd Lippenstift en Boerenkuiten op. De respectievelijk uit Hapert en Hoogeloon afkomstige verenigingen geven de voorstellingen op verschillende data in december.

Het verhaal speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog, al is het geen oorlogsverhaal. Drie vrouwen uit de stad trekken naar het platteland om daar te helpen op de boerderijen. De oorlog gaat niet helemaal aan het vredige dorpje voorbij, aangezien er met regelmaat soldaten en spionnen passeren. Iedere dame heeft haar eigen verhaal in het toneelstuk, dat geschreven is door Rita Scheelen. Het betreft een toneelspel inclusief zang en livemuziek.

Kaarten zijn nu online verkrijgbaar en kosten 14 euro per stuk. Mensen die voor 1 november bestellen hebben geluk; zij ontvangen 3 euro korting door de actiecode VROEGEVOGEL te gebruiken.

Het schouwspel wordt op de volgende data in gemeenschapshuis Den Tref in Hapert (Alexanderhof 7) opgevoerd:

Zaterdag 17 december om 20.00 uur; Zondag 18 december om 14.00 uur; Vrijdag 23 december om 20.00 uur; Woensdag 28 december om 20.00 uur; Donderdag 29 december om 20.00 uur; Vrijdag 30 december om 20.00 uur.

Kempen