Volledig scherm
Jan Hendriks. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Twee inwoners Bladel koninklijk onderscheiden

BLADEL - Burgemeester Peter Maas heeft donderdag aan twee Bladelnaren een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Zij werden Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Jan Hendriks (61)

Jan Hendriks (foto hierboven) uit Bladel zet zich al 24 jaar in als vrijwilliger. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en krijgt de onderscheiding onder andere voor zijn werkzaamheden bij het bestuur van het Gilde Sint Sebastiaan in Hoogeloon, de stichting Loonse Evenementen en Show- en drumfanfare Sint Joris. Daarnaast verricht hij allerlei hand- en spandiensten voor carnavalsvereniging De Pintewippers, de werkploeg van de Boerenmert, de Biljartclub Hapert en Buurtvereniging De Vliegert.

Piet Lamers (78) 

Volledig scherm
Piet Lamers. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Piet Lamers uit Hoogeloon zet zich al veertig jaar in als vrijwilliger. Hiervoor is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft vooral een groot hart voor de voetballerij en begon zijn vrijwilligerswerk bij het buurtvoetbal en bij Voetbalvereniging Hoogeloon. Hij zet zich daar nog steeds voor in. Daarnaast is Lamers ook vrijwilliger bij de Stichting Steunpunt Den Bogerd in Hoogeloon en weekblad 't Hoogeloontje.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement